eerste editie seminar uitverkocht

Eerste editie The Gym Society seminar uitverkocht!

The Gym Society opende 6 maart voor het eerst haar deuren in Nijmegen. Zeven maanden en vele fijne leden later organiseren wij ons eerste seminar en vorige week kwam het fantastische nieuws dat we volgeboekt zijn! De interesse in het seminar bevestigt dat er veel behoefte is aan duidelijke en heldere informatie over krachttraining en gezondheid. Weten hoe je iets doet is natuurlijk iets anders dan ook weten waarom je het doet; terwijl het waarom er juist voor zorgt dat je beter gemotiveerd blijft. Erik, een van onze nieuwe leden, kan dat tegenwoordig tegen eigen verwachting in beamen. Sinds zijn eerste bezoek is hij niet alleen fanatiek aan het sporten, maar wil hij er ook steeds meer over weten. Op onze Facebookpagina schreef hij onlangs een recensie waar we even stil van waren:

“De laatste 33 jaar van mijn leven had ik niets aan sport gedaan en daarvoor bijzonder weinig. ‘Ik vind sport geweldig’ was altijd mijn motto; ‘ik kan er uren naar kijken’. Nooit had ik gedacht dat ik ooit mijzelf zou durven vertonen in een sportschool. Het gevoel bekeken te worden weerhield mij altijd. Via via kwam ik in contact met iemand die mij vertelde over The Gym Society. Nog steeds niet overtuigd heb ik een afspraak gemaakt voor een intake. Sportkleding gekocht en schoorvoetend en toch stiekem met een gezonde dosis spanning naar de afspraak gegaan. Er ging een wereld voor me open. Waar ik verwacht had 1 keer te gaan kijken heeft er nu in geresulteerd dat ik minimaal 3 x per week ga en dat ik mezelf erop betrap dat ik ervan baal dat ik een dag moet wachten. Ik vind het echt een aanrader voor mensen die zich niet thuis voelen in een gewone sportschool. De uitstraling, de begeleiding en de geavanceerde toestellen in combinatie met de app geven mij het gevoel dat ik thuis ben.”

Kippenvel, wat een mooie recensie. Waar je Erik voorheen niet kon boeien met krachttraining en laat staan een gesprek over het onderwerp, begint ook hij steeds vaker vragen te stellen over de voordelen van krachttraining en hoe hij ook buiten de studio verantwoord kan werken aan een gezonde(re) levensstijl. Een veelomvattend onderwerp die de uitleg vraagt van gezondheidsexpert Cees Albers, die wij gelukkig tot ons team mogen rekenen. Samen met Cees hebben wij een mooi programma neergezet voor het eerste exclusieve seminar van The Gym Society, zodat de vragen van Erik en vele andere leden op de juiste manier worden beantwoord.

VOL: Seminar “Wat kun jij zelf doen voor je gezondheid en het belang van krachttraining.”
Datum: Maandag 23 oktober
Tijd: 20:30 uur
Locatie: The Gym Society Nijmegen

Programma: Voor de start van het seminar word je ontvangen met een goede kop koffie of thee en iets lekkers. Het seminar wordt gegeven door gezondheidsexpert Cees Albers en legt uit wat je zelf kan doen voor je gezondheid en het belang van krachttraining. Na afloop van het seminar staan er in de lounge drankjes en heerlijke hapjes van tapas restaurant Fingerz klaar om nog even met elkaar na te praten. Mocht je onze eerdere artikelen in voorbereiding op de seminar nog niet gelezen hebben, neem een kijkje op onze volledige blog.

Ben je te laat met aanmelden? Laat het ons weten en we zetten je op de wachtlijst voor ons volgende seminar. Zodra deze bekend is, word jij als eerste uitgenodigd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.