gezond leven doolhof beweegnorm

Gezond leven hoeft geen doolhof te zijn

Bij The Gym Society mogen we ons omringen met echte vakmensen met ontzettend veel kennis over gezondheid en krachttraining. Kennis die wij natuurlijk graag met jullie delen. Op 23 oktober organiseert The Gym Society dan ook haar eerste seminar voor leden en andere geïnteresseerden! Cees Albers, eGym en gezondheidsexpert, trapt 23 oktober af met het exclusieve seminar “Wat kun jij zelf doen voor je gezondheid en het belang van krachttraining.”

We worden er tegenwoordig mee overspoeld: duizenden adviezen en meningen over gezond leven en sporten. Ieder uur is wel weer een nieuw artikel over te vinden en is het lastig om te herkennen wat slechts weer een nieuwe hype is en welk onderzoek volgende week weer wordt ontkracht. Om meer inzicht te krijgen in wat jij kan doen om je fitter en vitaler te voelen is de juiste basiskennis echter van essentieel belang. Cees Albers heeft jarenlange ervaring als trainer en clubeigenaar. Als implementatiemanager van eGym, de leverancier van de toestellen die The Gym Society gebruikt, is hij met recht een ervaringsdeskundige en weet hij exact welke mogelijkheden er zijn om zo effectief mogelijk te trainen. Wij zijn dan ook trots dat Cees zijn kennis en ervaring met ons zal delen en zijn ervan overtuigd dat je na afloop van het seminar naar huis gaat met nieuwe, inspirerende informatie die jou zal helpen om de weg te vinden in het doolhof naar een gezond en vitaler leven.

Gezond en bewust leven hoeft helemaal geen doolhof te zijn. Voorafgaand aan het seminar zullen we daarom in een aantal blogs al kort de onderwerpen belichten die aan bod zullen komen. Zo zullen wij dieper ingaan op de nieuwste beweegrichtlijn die de gezondheidsraad in augustus heeft opgesteld en de aanbeveling om aan krachttraining te doen. Hoe vaak zou je moeten sporten, wat is te veel stilzitten en hoe compenseer je voor sedentair gedrag, zijn vragen die wij in de blog verder toelichten en beantwoorden. Aan de richtlijnen van de gezondheidsraad voldoen kan een grote uitdaging zijn, mits je uiteraard over de juiste informatie en begeleiding beschikt. Hoe The Gym Society hieraan kan bijdragen bewaren we nog even tot de blog en het seminar, dus hou onze pagina in de gaten en schrijf je snel in.

Seminar “Wat kun jij zelf doen voor je gezondheid en het belang van krachttraining.”
Datum: Maandag 23 oktober 2017
Tijd: 20:30 uur
Locatie: The Gym Society Nijmegen

Let op: er zijn maar 30 plekken beschikbaar!

Het seminar is gratis voor alle leden van The Gym Society en andere geïnteresseerden.

Lees ook: De nieuwe gezondheidsnorm: fijn of verwarrend?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.