Nijmegen sportschool The Gym Society

Het begin van The Gym Society

Beste lezer,

Vandaag tijdens onze eerste pre-opening dag hebben de eerste klanten zich ingeschreven als lid. Daar zijn we ontzettend trots op en dat delen we dan ook graag met jullie. Dat doen we op deze nieuwe blog, die van nu af aan regelmatig gebruikt gaat worden door het team van The Gym Society. Onze Facebook pagina heeft ook al meer dan 130 trouwe volgers; en niet alleen online, maar ook op straat worden we al herkend. Ik liep afgelopen donderdag door het centrum van Nijmegen en werd door verschillende mensen aangesproken vanwege mijn jasje met ons logo erop gedrukt. “Hey, ben jij van The Gym Society? Leuk! Zou je mij iets meer kunnen vertellen over jullie nieuwe gym?”. Kijk, van zulke enthousiaste reacties word ik vrolijk.

Er is één vraag die mij vaak wordt gesteld. “Hoe onderscheiden jullie je van andere sportscholen?” Laat ik die vraag eens kort beantwoorden in deze blog. Wij weten natuurlijk dat we niet de enige sportschool zijn in Nijmegen maar proberen ons tegelijkertijd ook niet te vergelijken met anderen. Wat ons uniek maakt is de persoonlijke begeleiding in onze studio. Onze focus ligt op het leveren van ongeëvenaarde service; we laten je niet zomaar aan je lot over. Tijdens elk bezoek word je tot in de kleinste details begeleid door een van onze persoonlijke bewegingscoaches, die bekend is met jouw achtergrond, trainingsdoelen en capaciteiten.

Een high end boutique gym, die niet de uitstraling en werkwijze heeft van een traditionele gym; dat is onze opzet. Zoals het woord boutique ook al zegt, is onze studio kleinschalig ingericht. Hier hebben we voor gekozen zodat de coaches altijd overzicht houden en we te allen tijde onze kwalitatieve begeleiding kunnen garanderen.

In onze blog zal een variatie aan gezondheid gerelateerde onderwerpen aan bod komen. Ook vertellen we je meer over ons en de ervaringen van onze leden. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten in onze studio en ik hoop dat jullie net zo enthousiast als ik zullen zijn, bij het zien van ons unieke sportconcept.

Bedankt en tot gauw.

Met vriendelijke groet,

Nick Polman
Medeoprichter

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.